Smeer de slagroom uit over de bovenzijde van de trifle.
250 ml slagroom
Maak chocolade saus cirkels op de bovenkant van de slagroom. Begin met een grote cirkel en maak steeds kleinere cirkels die in de vorige cirkel valt.
4 eetlepels chocoladesaus
Met een satéprikker trek je vanuit het midden een lijn naar buiten. Daardoor ziet het eruit als een spinnenweb.
NOTITIES
1. Brownies: Koop ze kant-en-klaar of maak deze heerlijke smeuïge brownies makkelijk zelf!2. Fudge - Maak je eigen karamel fudge of koop deze in de supermarkt. Karamel of vanille fudge is het lekkerste!3. Chocolade mousse: Gebruik een heerlijke chocolademousse, puur is lekker! Maar heb je liever melk chocolademousse, dan kan dat zeker ook!4. Bewaren
Koelkast: Koel je trifle tot je klaar bent om te eten. Dek het voorzichtig af met plasticfolie. Je kunt het maximaal 2 dagen in de koelkast bewaren.