Een vrolijke, gezonde en snel te maken salade, die het zeker goed gaat doen bij de barbecue als bijgerecht. Met een dressing van honing, appelciderazijn en granaatappelsap.
Kook Tijd 10 minutenmin
Totale Tijd 10 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Ingrediënten
Dressing
3eetlepelsgranaatappelsap
1eetlepelappelcider azijn
1eetlepelhoning
1eetlepelolijfolieextra vierge
Salade
200gramgemengde sla
3sinaasappels
7goudbessen
100gramgranaatappel pitjes
50gramsemi zongedroogde tomaatjes
50gramfeta kaasverkruimeld
1eetlepelsesamzaad, zwart
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Dressing
Maak de dressing door de olie en de azijn te mengen met het sap, de honing en olijfolie.
Salade
Verdeel de salade over je schaal.
Schil de sinaasappel en snij partjes tussen de vliesjes uit.
Halveer de goudbessen.
Verdeel de granaatappel pitjes, sinaasappelpartjes, zongedroogde tomaatjes en goudbessen over de salade.
Besprenkel de salade met de dressing.
Verkruimel de feta over de salade en serveer meteen.