Als je zoekt naar een slank en gezond recept dan zijn deze vispakketjes een uitstekende keuze. En het is een snel te maken gerecht, binnen 30 minuten staat het eten op tafel
Voorbereiding 10 minutenmin
Kook Tijd 20 minutenmin
Totale Tijd 30 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Apparatuur
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
Ingrediënten
4eetlepelsrode pesto
500gramkabeljauw filets
1prei
100gramcherry tomaten
1citroenbiologisch
2twijgjes rozemarijn of andere verse kruiden
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Snij de prei in dunne reepjes.
Halveer de cherrytomaten en snij de citroen in plakjes.
Pak een stuk aluminiumfolie of bakpapier en leg er een laagje prei op.
Leg de kabeljauw erop en schep daar een eetlepel pesto op.
Leg de cherry tomaten erbij.
Bovenop de pesto leg je de citroenschijven en rozemarijn.
Vouw het pakketje dicht en gebruik je bakpapier dan kun je het ook dichtbinden met draad.
Herhaal dit voor elke kabeljauwfilet. Leg de pakketjes op een bakplaat en schuif in de oven. Bak 20 minuten in de oven.
Vouw voorzichtig open (er komt stoom uien leg op het bord.
NOTITIES
Kabeljauw kun je ook vervangen door zalm. Eet je liever vegetarisch, dan vervang je de vis door een heerlijke paddenstoelen mix.
Verse kruiden zijn het lekkerst om te gebruiken in dit recept.
De kabeljauw stoom je gaar door het in een pakketje in te pakken. En daardoor heb je geen olie of boter nodig.