Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel met kip, citroen en tijm
Andréa
Een ovenschotel die je snel klaar maakt en ideaal is voor elke weekdag. Lekker slank met kip en heerlijk vol smaak door de citroen en tijm.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Porties
4
personen
calorieën
286
kcal
Equipment
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
Ingrediënten
▢
4
kipfilets
▢
2
citroenen
▢
3
takjes
tijm
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
theelepels
oregano
▢
250
ml
kippenbouillon
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Dep de kipfilets droog en breng op smaak met zout en peper.
Leg de kipfilets in een ovenschaal en bestrooi met oregano.
Snij de knoflook fijn en strooi dat over de kipfilets.
Halveer de citroenen en snijdt elke helft in vieren. Leg de citroenpartjes om de kip.
Schenk de kippenbouillon in de ovenschaal en leg de tijm in de bouillon.
Dek de schaal af met aluminiumfolie.
Zet de ovenschaal gedurende 30 minuten in de oven.
Verwijder de aluminiumfolie voorzichtig.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen