Een sprankelend drankje met een spannend accent. Dat is de beschrijving van deze Halloween cocktail. Vol met wormen en hier en daar een spin, maar toch verrassend lekker!
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Maak het randje van het glas vochtig met de aardbeiensiroop.
2 eetlepels aardbeiensiroop
Druk de rand van het glas in een bordje met suiker.
2 eetlepels suiker
Meng de passoa met het bruisend water en schenk in een cocktailglas.
50 mL passoa, 100 mL bruisend water
Strooi wat zure wormen erin en verdeel over de rand van het glas.
zure wormen
Voeg het staafje met aardbeiensmaak toe.
Staafjes
N.De niet-alcoholische variant, gebruik je 50 ml sap of vruchtensiroop en 100 mL bruisend water voor een heerlijke cocktail
NOTITIES
1. - Wil je deze cocktail maken? Bestel dan alle ingrediënten makkelijk met één druk op de knop: 2. - Passoa - Vervang Passoa door Campari voor dezelfde rode kleur. De smaak wordt iets bitterder en minder zoet.3. -Aardbeiensiroop - In plaat van aardbeiensiroop kun je ook grenadine of frambozensiroop gebruiken. Of gebruik levensmiddelenkleurstof aangelengd met water.4. - Leuke recepten om te serveren bij deze cocktail zijn: mummies om op te eten, Halloween kaas brood en Spinnenkoekjes.5. - Bewaren en voorbereiden
Deze cocktail kun je niet bewaren, drink hem meteen op.
De suikerrand kun je voorbereiden en ook de Passoa kun je alvast in het glas schenken. Bij het serveren hoef je dan alleen nog aan te lengen met het sprankelende water.
6. - VoedingswaardeDe weergegeven voedingswaarden zijn per cocktail.