Een heerlijke spaghetti waarbij je de smaken uit de Japanse keuken heerlijk combineert met de Italiaanse. Klinkt spannend? Inderdaad en ook heel erg lekker. Probeer het recept voor Miso Spaghetti snel zel
Voorbereiding 10 minutenmin
Kook Tijd 5 minutenmin
Totale Tijd 15 minutenmin
Wereldkeuken Japans
Hoeveelheid 4personen
Apparatuur
wok
Ingrediënten
400gramspaghetti
250gramspekreepjes
1sjalotje
1eetlepelmiso soep pasta
125gram mozzarella
10gram peterselieverse
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Breng water aan de kook voor de spaghetti.
Snipper het sjalotje fijn.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzingen.
Bak de spekjes in een droge wok uit.
Bak het sjalotje 2 à 3 minuutjes mee.
Giet de spaghetti af, maar bewaar 200 ml kookvocht.
Doe 1 eetlepel spice paste in de pan bij de spekjes en schenk het kookvocht erbij.
Roer alles goed door en meng dan de spaghetti door de saus.
Serveer in een mooie schaal en breek de mozarella op de spaghetti.