Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lava chocolade cakejes
Andréa
Voorbereiding
15
minuten
min
Kook Tijd
12
minuten
min
Totale Tijd
27
minuten
min
Hoeveelheid
4
personen
Apparatuur
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
muffin/cupcake vorm
Kwastje
kom en pan (au-bain-marie)
zeef
Spatel
IJsschep
Ingrediënten
▢
3
eidooiers
▢
3
eieren
▢
80
gram
suiker
▢
175
gram
chocolade
puur
▢
175
gram
boter
▢
30
gram
bloem
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Vet een muffinvorm in met olie.
Klop in een schaal de eidooiers, eieren en suiker schuimig.
Zet een pan met water op het vuur en hang daar een vuurvaste kom boven.
Smelt de chocolade met boter in de kom en meng dat met een spatel door het ei.
Zeef vervolgens de bloem boven het ei mengsel en meng dat met een spatel goed door elkaar.
Schep met een ijsschep het beslag in de vorm en bak de cakejes 12 minuten in de oven.
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen