Het recept voor dit hapje: mojito meloen is lekker als nagerecht op een zonnige dag of als hapje voor een cocktailparty. Je kunt er alle kanten mee op.
Kook Tijd 10 minutenmin
marineren 1 uuruur
Totale Tijd 1 uuruur10 minutenmin
Hoeveelheid 16hapjes
Ingrediënten
6limoenen sap
¼theelepellimoenschil fijngeraspt
3eetlepelpoedersuiker
8takjes munt
360mLrum wit
2meloenen
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Snij de meloen in 8 stukjes en leg ze in een schaal.
Maak de mojito marinade: doe alle ingrediënten plus 250 mL water in een blender en pulseer deze tot de munt fijngehakt is.
Schenk het mengsel over de meloen en zet dit 1 uur in de koelkast.
Steek een stokje door elk schijfje meloen en leg ze op een serveerschaal of bord.
Gebruik de marinade voor de tweede meloen en herhaal de bereiding.