Deze frisse meloensalade met verse vruchten, gemaakt van zomer vruchten, is heerlijk fris en een superlekker bijgerecht bij elke barbecue.
Kook Tijd 15 minutenmin
Totale Tijd 15 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Ingrediënten
½watermeloen pitloos
75gramkersen
75gramdruiven pitloos
¼galia meloen of Piel de Sapo
10blaadjes munt
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Hol de watermeloen uit door met een mes blokjes uit de meloen te snijden. Hou de mooie blokjes apart en het restant (tja dat heb ik lekker zelf opgegeten).
Was de kersen en de druiven goed en zorg dat ze zo droog mogelijk zijn.
Ontpit de kersen.
Haal de zaden uit de galia meloen en snijdt hem in kleine blokjes.
Meng in een kom de watermeloen, kersen, druiven en Galia meloen blokjes goed door elkaar.
Schep de meloen fruitsalade in de halve watermeloen.
Scheur de munt in reepjes en strooi die over de watermeloen.