Terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Opmerkingen:
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
mango appel en passievrucht ijsjes met kokosyoghurt (vegan)
Andréa
Genieten van een ijsje met weinig calorieën en toch een lekkere smaak. En nog Vegan ook? Deze mango ijsjes met kokos zijn supersnel te maken en slank.
Kook Tijd
5
minuten
min
Vriestijd
3
uur
uur
Hoeveelheid
4
ijsjes
Apparatuur
Ijsvormpjes 4 stuks
houten ijsstokjes
diepvries
Ingrediënten
▢
180
gram
mango, appel en passievrucht puree
Vegan (Servero)
▢
200
gram
kokosyoghurt
Vegan (Andros)
▢
2
eetlepels
maple syrup
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Meng in een schaal de vruchtenpuree met kokosyoghurt en maple syrup en klop alles met de garde goed door.
Steek het houten ijsstokje door de onderzijde van het vormpje. Haal de deksel eraf en leg het vormpje vlak voor je neer.
Schenk de vorm vol met de vruchten yoghurt en doe de deksel erop.
Herhaal dat voor alle vormpjes en leg tenminste 3 uur in de diepvries tot alles goed bevroren is.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen