Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas hapje met honing uit de oven
Andréa
Hapjes, heerlijk te serveren bij een feestje. Of bij een Mediterraans buffet. Daar past dit geitenkaas hapje met honing uit de oven prima bij.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Porties
10
hapjes
calorieën
25
kcal
Equipment
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
bakplaat
bakpapier
koekenpan 26 cm
Kwastje
Ingrediënten
▢
10
bladen
filodeeg
▢
2
eetlepels
walnoten
▢
60
gram
zachte geitenkaas
▢
2
eetlepels
slagroom
▢
1
eetlepel
honing
▢
4
eetlepels
olijfolie
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Laat het filo bladerdeeg ontdooien in de koeling en bewaar het daar tot gebruik.
Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan tot je de heerlijke notengeur vrijkomt.
Draai het vuur uit en doe de noten, samen met de geitenkaas, slagroom en honing in een kom en meng alles goed door.
Rol 10 balletjes van het geitenkaas mengsel.
Leg een plakje filodeeg voor je en halveer het.
Bestrijk 1 helft met olijfolie en leg de andere helft erop.
Plaats een kaasballetje in het midden en vouw het deeg dicht.
Leg het pakketje op de bakplaat en herhaal het tot je bladerdeeg op is.
Schuif de hapjes in de oven en bak in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen