Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Penne met gerookte makreel en tomaten tapenade
Andréa
Een simpel en snel recept: penne met gerookte makreel en tomaten tapenade. Heerlijk op smaak gebracht met rucola. Een gezond en slank recept
Voorbereiding
5
minuten
min
Kook Tijd
10
minuten
min
Totale Tijd
15
minuten
min
Hoeveelheid
4
personen
Ingrediënten
▢
400
gram
Penne
▢
180
gram
Gerookte makreel
vers is heerlijk, maar ik koos voor blik
▢
4
eetlepels
rode tomaten tapenade
▢
250
gram
cherry tomaten
in vieren gesneden
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
150
gram
rucola
▢
1.5
eetlepel
pijnboompitjes
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Kook de pasta al dente volgens de verpakking en laat uitlekken
Laat de makreel uitlekken en verdeel in kleine stukjes
Meng de pasta met de tapenade, gerookte makreel, cherrytomaten en kappertjes.
Meng als laatste de rucola erdoor.
Schep op het bord en verdeel de pijnboompitjes over de pasta.
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen