Paastaart met Advocaat. Nu het weer bijna Pasen is, ben je misschien aan het nadenken wat je gaat serveren bij de koffie of als toetje. En ben je dol op advocaat en cheesecake dan vindt je dit een heerlijke taart. No-bake advocaat cheesecake is romig, rijk en makkelijk te maken. Je hebt niet eens een oven nodig.
1. Gelatine: gebruik in plaats van twee blaadjes gelatine, 4 gram gelatine poeder.2. Advocaat: Kun je ook vervangen door Tokkelroom. Of maak zelf advocaat.3. Ook leuk: in plaats van Paaseieren, kun je de bovenkant ook versieren met gesmolten chocola dat je over de top dribbelt.4. Bastogne: kun je ook vervangen door Speculaasjes of Speculoos.5. Kerstmis: Wil je deze taart maken voor Kerstmis? Versier dan met kerstkransjes, slagroom en gesmolten chocola.6. Bewaren
Koelkast: Bedekt met plastic folie (of een passende deksel) en bewaar tot drie dagen in de koelkast. Laat 10 minuten op kamertemperatuur komen, voordat je hem aansnijdt.
Diepvries: De structuur van de paastaart met advocaat verandert als je hem invriest en dat is niet aan te raden!