Thailand spreekt tot de verbeelding en deze kip met vier Thaise sauzen maakt dat helemaal waar. Malse kip in een heerlijke saus gegaard. Een smaaksensatie, proef het zelf!
Leg de kipfilet in de marinade en laat hem minstens 5 minuten staan.
300 gram kipfilet
Verwarm in een wok op hoog vuur de olie.
1 eetlepel rijstolie
Voeg de kip met marinade toe en roerbak ongeveer 5 minuten tot de kip goed gaar is.
Zet het vuur laag en voeg de suiker toe.
1 theelepel suiker
Roerbak 30 seconden en zet dan het vuur uit.
Meng de lente-ui en de knoflook erdoor.
1 eetlepel Thaise knoflook, 2 lente uitjes
Serveer meteen.
NOTES
1.Wil je dit recept ook maken? Bestel dan snel alle ingrediënten met één druk op de knop:2. Thaise knoflook - Gebakken Thaise knoflook kun je bij de Toko of Aziatische Supermarkt kopen.