Zo maak je van een gewoon stukje vlees een heerlijke Varkenshaas en Kip Shashlick. Gebruik kruiden om de kip- en varkenshaas smaak en extra kleur te geven bij uien, courgette en paprika. Grill op de BBQ tot hij gaar is en je hebt een heerlijk diner!
Grill 8 minuten (beide kanten) op de bbq tot het vlees gaar is.
Serveer!
NOTITIES
1. Varkenshaas - Het is zacht en mals vlees dat gemakkelijk is te marineren2. Kipfilet - Het tweede eiwitgedeelte van dit recept. Je kunt ook kip haasjes gebruiken3. Bamboespiesjes - als je bamboespiesen gebruikt, laat ze dan minimaal een uur in water weken. Zo verbranden je spiesjes niet tijdens het grillen.4. Bewaren
Koelkast - Bewaar de spiesen afgedekt maximaal 1 dag in de koeling onbereid. Je kunt ze bereidt tot 2 dagen in de koelkast bewaren (dek ze af met plastic folie).
Diepvries - Maak de spiesen en verpak ze in plastic folie en vervolgens in een diepvriesdoos. Zowel bereidt als onbereid blijven ze zo een maand goed. Laat ontdooien in de koelkast.
5. Voedingswaarde - De voedingswaarde is per BBQ sjasliek, geen bijgerechten toegevoegd.