Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Cheddar toastjes
Mix alle ingrediënten tot je een deeg krijgt. Als het deeg te veel plakt, voeg dan een beetje extra bloem toe. Als het uit elkaar valt, voeg je wat extra water toe aan het deeg en mix je opnieuw.
200 gram Cheddar, 275 gram bloem, 2 theelepels oregano, ½ theelepel zout, ½ theelepel peper, 120 mL olijfolie, 120 mL water
Wikkel het deeg in plastic folie en laat het 2 uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven een half uur voordat je het deeg gaat bewerken voor op 160 ° C.
Rol het deeg uit met een deegroller en snijd de crackers met een scherp mes in vierkantjes.
Leg bakpapier op een bakplaat en verdeel de crackers erover.
Meng het zout, de suiker en de cayennepeper voor de topping.
1. - Wil je deze Cheddar kaas toastjes maken? Bestel dan alle ingrediënten snel en eenvoudig met één druk op de knop2. - OvenGebruik bij voorkeur onder- en bovenwarmte stand op je oven en stel de temperatuur op 160 °C in. Bij een heteluchtovenstand is 140 °C voldoende.3. - UitrollenDe makkelijkste manier is om twee bakpapiertjes te nemen en het deeg ertussen te rollen tot de gewenste dikte.4. - BewarenBewaar de Cheddar toastjes vijf dagen in een luchtdichte trommel op een koele plaats. Je kunt ze niet in de koelkast of vriezer bewaren. Door het vocht verandert de structuur en de topping.5. - VoedingswaardeDe voedingswaarde is per cracker.