Terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Opmerkingen:
Voedingswaarde label
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pigs in a blanket met kaas
Andréa
Een lekkere Frankfurter worst omwikkelt met kaas en bladerdeeg, oftewel pigs in a blanket met kaas. De Amerikaanse versie van ons saucijzenbroodje.
Voorbereiding
5
minuten
min
Kook Tijd
10
minuten
min
Totale Tijd
15
minuten
min
Gang
Hapjes en Snacks
Wereldkeuken
Amerikaans
Hoeveelheid
24
snacks
Ingrediënten
▢
8
plakjes
bladerdeeg
of croissantdeeg
▢
8
plakjes
cheddar kaas
▢
8
Frankfurters
▢
1
eetlepel
ei
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Leg de plakjes bladerdeeg voor je neer.
Leg daarop een plakje cheddar kaas.
Aan één van de zijkanten plaats je de Frankfurter.
Bestrijk de zijkanten met het ei en rol vanaf de Frankfurter het bladerdeeg op.
Smeer de buitenkant van het bladerdeeg met het ei in en leg op de bakplaat.
Herhaal dat voor alle plakjes bladerdeeg, kaas en Frankfurters.
Zet de bakplaat gedurende 10 minuten in de oven.
Snij na het bakken de Frankfurters voorzichtig (de kaas is nog erg heet) in drieën.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen