Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ijskoffie fris, lekker en romig
Andréa
Een romige ijskoffie, die je wel elke dag zou kunnen drinken. Een heerlijk zomers drankje, superlekker en makkelijk te maken.
Bereidingstijd
5
minuten
min
afkoelen
45
minuten
min
Totale tijd
50
minuten
min
Gang
Drankjes
Keuken
Overige keukens
Porties
4
personen
calorieën
179
kcal
Ingrediënten
▢
750
ml
koffie
sterke
▢
4
eetlepels
poedersuiker
▢
200
ml
slagroom
▢
IJsklontjes
of gemalen ijs
▢
1
eetlepel
amaretto
optioneel
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Zet de koffie en los de poedersuiker hierin op.
Laat hem afkoelen in de koelkast tot hij goed koud is.
Meng in een maatbeker (dat schenkt later makkelijker in de glazen of kopjes) de koffie met de slagroom.
Optioneel: roer ook de amaretto door de koffie.
Verdeel de ijsklontjes over de glazen of kopjes en schenk de koude ijskoffie erop.
Bestrooi ter garnering met wat cacao en steek een rietje erin.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen