Deze lekkere en gezonde Griekse pasta met tonijn is simpel, snel en makkelijk te maken. Een verse tomatensaus met lekkere kruiden bedekt de romige pasta.
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mediterraan
Porties 4personen
calorieën 545kcal
Ingrediënten
1eetlepelolijfolie
1ui in ringen gesneden
2theelepelsbruine suiker
3tenenknoflook fijngesneden
400gramtomatenblokjes uit blik
2theelepelsoregano
400gramfusilli
½citroen
100gramfeta
250gramtonijn
zout en peper
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verhit een koekenpan op het vuur en giet de olie erin.
Fruit de uien 3 minuten, voeg de suiker en de knoflook toe en bak nog eens 2 minuten. Blijf roeren.
Voeg de tomaten en de oregano toe en kook alles 10 minuten.
Ondertussen kook je de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen gaar en giet je hem af.
Pers het sap van de citroen uit en roer dat door de saus.
Verkruimel de feta boven de pan en roer de tonijn erdoor heen.