Zondagmiddagen, relax en je lust iets lekkers, maar het moet allemaal lekker makkelijk zijn. Dan is dit recept voor ovenstokbrood met geitenkaas, kruidenboter en ham iets voor jou!
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 20 minutenmin
Totale tijd 25 minutenmin
Porties 15hapjes
calorieën 70kcal
Equipment
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
aluminiumfolie
Ingrediënten
1stokbrood
50gramknoflookboter
3plakjesgeitenkaas
3plakjesham
2theelepelsItaliaanse kruiden
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius.
Snij het stokbrood in sneedjes (ongeveer 2 cm uit elkaar), maar laat de onderkant aan elkaar zitten.
Besmeer de sneden met de knoflookboter.
Verdeel de geitenkaas en de ham tussen de sneetjes.
Bestrooi met Italiaanse kruiden.
Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en laat 10-15 minuten bakken.
Haal het aluminiumfolie eraf en zet het stokbrood nog 5 minuten extra in de oven, zodat de kaas mooi smelt en alles een goudbruine gloed krijgt.