Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomaten gevuld met eiersalade, hartig, romig en makkelijk
Andréa
Hartig, romig en makkelijk te maken. Uitgeholde tomaatjes gevuld met zelfgemaakte eiersalade. Een lekker en budgetvriendelijk hapje.
Kook Tijd
20
minuten
min
Totale Tijd
20
minuten
min
Hoeveelheid
20
hapjes
Ingrediënten
▢
2
eieren
hardgekookt, maat L
▢
2
eetlepels
mayonaise
▢
2
eetlepels
curry
▢
½
theelepel
kerrie
▢
½
sjalotje
▢
200
gram
cherry tomaten
▢
10
gram
bieslook
vers
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Hak de bieslook in dunne reepjes.
Pel de eieren en prak ze met een vork klein.
Snij het sjalotje heel fijn en doe dat bij de eieren.
Schep de mayonaise, kerrie en curry erbij en meng alles goed door.
Snij aan de onderzijde van de cherry tomaat een heel dun plakje, zodat hij blijft staan.
Snij aan de bovenzijde het topje eraf en hol uit met een theelepel.
Vul vervolgens met de eiersalade en zet op de serveerschaal.
Herhaal dit tot alle cherrytomaten (of de eiersalade) op is.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen