Een heerlijk drankje om te serveren met de Kerst, deze punch gevuld met sinaasappel, cranberries, granaatappel, granaatappelsap, rozemarijn en een heerlijke rosé prosecco.
Kook Tijd 10 minutenmin
Hoeveelheid 10glazen
Ingrediënten
1eetlepelhoning
250mlgranaatappel sap
2flessen prosecco rosé
2sinaasappels
50gramgranaatappelpitjes
50gramcranberries vers
3takjes rozemarijn
ijsklontjesserveren
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Los de honing op in het granaatappelsap en vul aan met de rosé prosecco.
Snij de sinaasappel in dunne schijfjes en doe die bij de punch.
Schep ook de granaatappel pitje en cranberries door de punch.
Knip de rozemarijn in stukjes van ongeveer 2 cm en roer die door de punch.
Doe wat ijsklontjes in een glas en schep daar wat punch over.