Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Granaatappel prosecco cocktail met een snufje kaneel
Andréa
Zoete granaatappel, sprankelende prosecco en een vleugje kaneel. Een heerlijk signature drankje voor elk winter dineetje.
Kook Tijd
5
minuten
min
Totale Tijd
5
minuten
min
Hoeveelheid
6
glazen
Ingrediënten
▢
1
granaatappelpitjes
kant en klaar
▢
1
kaneelstokje
▢
1
fles
prosecco
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Rasp het kaneelstokje.
Schep de granaatappelpitjesin een champagneglas.
Voeg ½ theelepel kaneelrasp toe.
Schenk er prosecco bij.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen