Malse biefstuk gevuld met wortel, bosui en vissaus en opgerold tot een rolletje. Dat hoef je maar heel kort te bakken voor een geweldig resultaat. Een heerlijk gourmet recept.
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 241kcal
Equipment
Vergiet
Keukentouw
Ingrediënten
50gramwortel julienne gesneden
½bosuitjein smalle ringen
1eetlepelvissaus
2biefstukken
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Kook 500 mL water.
Doe de wortel in een vergiet en overgiet met het kokende water.
Laat goed uitlekken en meng in een schaal met de bosui en de vissaus.
Snij de biefstuk, in de breedte, in zo dun mogelijke plakken.
Leg op elke plak wat van de wortel mix en rol het vlees op.
Bind het vast met keukentouw.
Leg op een schaal en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Voor het bereiden bak je het aan alle kanten kort aan.