Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommer dille yoghurt salade
Andréa
Fris, licht zuur en heerlijk van smaak is deze komkommer salade. Door de dille en yoghurt krijgt het een heerlijke Grieks tintje.
Kook Tijd
15
minuten
min
Totale Tijd
15
minuten
min
Hoeveelheid
4
personen
Apparatuur
koelkast
Ingrediënten
▢
2
komkommers
▢
5
eetlepels
Griekse yoghurt
▢
3
eetlepels
olijfolie
Grieks, lekker fruitig
▢
5
takjes
dille
vers
▢
zout en peper
naar smaak
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Was de komkommer en snijdt ze verticaal doormidden.
Schraap met een lepel de zaden eruit.
Snij de komkommer in halve maantjes van ongeveer 0.5 cm dik.
Maak een marinade van de Griekse yoghurt en olijfolie.
Breng op smaak met zout en peper.
Ris de dille en meng de blaadjes door de yoghurt.
Meng de marinade door de komkommer en laat alles minimaal 1 uur in de koeling op smaak komen.
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen