Een romige knoflooksaus met zure room, mayonaise, verse kruiden en natuurlijk knoflook
Kook Tijd 10 minutenmin
Totale Tijd 10 minutenmin
Gang Sausjes en specerijen
Wereldkeuken Overige keukens
Hoeveelheid 8porties
Ingrediënten
8tenenknoflook
1theelepelcitroensap
2theelepelssuiker
500mlzure room
180mlmayonaise
2eetlepelsbieslook gesnipperd
2eetlepelspeterselie gesnipperd
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Pers de knoflooktenen uit en meng met het citroensap.
8 tenen knoflook, 1 theelepel citroensap
Roer de zure room, mayonaise en suiker goed door elkaar.
500 ml zure room, 180 ml mayonaise, 2 theelepels suiker
Voeg de knoflook, bieslook en peterselie toe en meng alles goed door.
2 eetlepels bieslook, 2 eetlepels peterselie
Proef en voeg naar smaak (en indien nodig) extra suiker, zout en peper toe.
NOTITIES
1. -Wil je dit recept maken? Bestel dan snel en eenvoudig alle ingrediënten met één druk op de knop:2. - BewarenBewaar de knoflooksaus altijd in de koelkast in een afgesloten doos. Zo blijft hij tot 3 dagen goed.3. - VoedingswaardeDe weergegeven voedingswaarde is per portie knoflooksaus.