Viva Espana! Dit recept voor een luchtige Spaanse omelet, heerlijk gevuld met tonijn, tomaatjes, kappertjes en tijm.
In Spanje kun je heerlijk eten. Het land van de Tapas, lekkere paella's en veel gerechten met zeevruchten. Een land waar ik mijn eet hartje kan ophalen.
En als we met vakantie naar Spanje gaan dan doe ik dat ook altijd. Lekker eten aan een gezellig strandtentje. Wij hebben er een gevonden op het strand waar alleen de "locals" komen, met Spaanse muziek, een breed uitgestrekt en bijna leeg (op weekdagen, want op Zaterdag en Zondag zit het vol met Spanjaarden) strandtentje waar ze heerlijk eten serveren en Sangria.
Doordeweeks relaxen wij daar en genieten van de rust en in de weekeinden kijken wij naar de kleurrijke taferelen want de Spanjaarden slepen op ons stukje strand alles mee van thuis. Complete tafels, stoelen en heel veel eten. Een drukte van jewelste en het ruikt lekker.
Dit lunchgerechtje wat ik vandaag heb gemaakt, past prima op dat strand. Smaakvol, met vis eenvoudig en toch vol smaak. Ik word weer helemaal relaxed.
- Omdat je nog meer smaak wilt bak je de eieren in de olie van de zongedroogde tomaten.
- Wil je een lekkere smeuïge omelet, dan laat je hem licht stollen aan de bovenkant, maar bak je hem niet door en door.
- Deze omelet is heerlijk met een rucola salade.
Geef een reactie