Deze rozen Prosecco heeft een delicate smaak. Een vleugje roos gecombineerd met prosecco. Een klassiek en elegant drankje.
Vandaag een klassiek zomerdrankje. Rozen champagne gemaakt van verse rozenblaadjes. Een zoet accent wat heel goed combineert met de prosecco bubbels. Ter garnering natuurlijk een rozenblaadje. Een welkomstdrankje waar veel gasten qua smaak en aankleding erg over te spreken zullen zijn.
Morgen natuurlijk: de de week van. Wat maakt een foodie allemaal mee in een "normale" week (als die al bestaat). En ik start een nieuw project, naast de gewone blogpost. Ik ga 30 dagen zonder suiker eten (en geloof me dat wordt een uitdaging voor me, daar valt de ice bucket challenge bij in het niets). Een drukke week dus, maar nu eerst het recept.
4Pure: Rozen champagneTips:
- Heb je geen rozen of wil je variëren. Voeg dan de blaadjes van het viooltje of lavendel toe.
- Je gebruikt onbespoten rozen. Gewone planten uit het tuincentrum kunnen gifstoffen bevatten. Pluk dus alleen als je zeker weet dat dat er niet op zit.
- Dit is ook lekker met champagne in plaats van prosecco.
[amd-zlrecipe-recipe:121]
Zou het met rozenwater ook kunnen? Lijkt me namelijk heel lekker.
Hoi Marlies, Rozenwater zou prima kunnen. Het wordt dan wel iets minder zoet (wellicht dat als je dat wenst wat honing kunt gebruiken). En ja ik had prachtige rozen in mijn pluktuin, dus daar wilde ik echt iets mee doen!